Koel- en vriescellen

Als u koelen en vriezen essentieel zijn voor uw bedrijf zijn, is het noodzaak om te investeren in een oplossing die deze behoefte vervult en die veilig is.

Een hoogwaardige koel- of vriescel draagt bij aan de kwaliteit van het gekoelde of bevroren product. Wij leveren koelcellen die tot 0°C koelen, en voor diverse doeleinden geschikt zijn. De vriescellen gaan tot -25°C.

Volgens de HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) regels moet elke organisatie die voedsel bereidt, bewerkt en/of onverpakt verkoopt nagaan welke onderdelen in het productie- of bereidingsproces van voedsel bedreigingen voor de gezondheid tot gevolg kunnen hebben. Koeling speelt hierin een grote rol. Daarom is het belangrijk dat uw koeling aan alle eisen en verwachtingen voldoet.

Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en plaatsen van koel- en vriescellen. Dit kunnen kleine compacte cellen zijn, zoals bijvoorbeeld horeca en kleine cateraars, maar ook grotere cellen voor bijvoorbeeld supermarkten, hotel- en fastfoodketens.

Wij bouwen voor u de koel- of vriescel aan de hand van uw wensen. Heeft u alleen een aanpassing nodig op uw bestaande installatie, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Ook kunt u bij ons terecht voor tijdelijke koelingen, bijvoorbeeld als u koelruimte tekort komt bij een feest of in uw bedrijf.

Wilt u meer informatie over wat voor koel- en vriestechnieken wij kunnen toepassen in uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een maatoplossing voor al uw persoonlijke wensen!